Gå til sidens innhold

Informasjon fra Austin Norge

Informasjon fra Austin Norge om koronaviruset og hvordan vi håndterer det hos oss.

Austin Norge anser at smittesituasjonen for oss i jobbsammenheng er relativt lav, da antallet personer vi møter i vårt daglige virke ikke er høy. Vi rammes, som alle andre virksomheter, av de strenge tiltakene som er innført og dette kan medføre at vi reduserer åpningstider ved våre lagre eller har lenger responstid på bestillinger enn under normal drift. Vi anmoder alle kunder om å ha dialog med sitt nærmeste kontaktpunkt i Austin Norge og å legge inn bestillinger i god tid.

På kort sikt er det ingenting som tyder på at vi har problemer med å få varer fra våre leverandører og forsyningssikkerheten er i øyeblikket god. Dette kan endre seg dersom det blir restriksjoner på godstransport fra Sentral-Europa.

For oppdatert informasjon, følg vår Facebook side for de siste oppdateringer og ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål.

Vi er nå i en nasjonal dugnad for å forhindre videre spredning av koronaviruset. Austin Norge oppfordrer alle kunder og ansatte hos oss om å følge myndighetenes råd og bidra til å bremse smittespredningen i solidaritet til utsatte grupper som eldre og kronisk syke.

Spørsmål?

Har du spørsmål, eller ønsker en lønnsom sprengningsprat?

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev! Gode tilbud og regelmessige faglige oppdateringer.