Gå til sidens innhold

AUSTIN NORGE AS starter opp i Bergens regionen

Austin Norge AS har offisielt åpnet sitt anlegg på Osterøy

Anlegget har et sprengstofflager med god kapasitet og en bulkstasjon for levering av bulkemulsjon i Bergensregionen og på Vestlandet generelt.

Austin Norge AS er en del av Austin Powder – et av verdens største og ledende sprengstoff-selskaper, etablert i 1833, og med virksomhet i over 35 land. Med Austin Powder International som eier har Austin Norge AS økonomisk ryggrad og med Austin Norges kompetanse sikres kunden optimalt resultat.

Austin Norge leverer alt av patronerte sprengstoffer, ANFO varianter, elektriske og ikke elektriske tennere, og har en flåte på 5 EX III kjøretøyer fra 6 til 16 tonn, samt et titalls distribusjonsbiler. Leveringsdyktighet er et nøkkelord for å sikre fornøyde kunder.

Dag Magne og Stian diskuter en god start med Daglig leder Petter Jensen

Dag Magne Siglevik og Stian Hanstveit er begge ansatt av Austin Norge for å styre anlegget i Bergen, hvor det også er lagermotell for kunder. Denne etableringen blir en «hub» for regionen og vi vil kjøre ut jevnlig herfra til våre lagermotell.

Austin Norge AS har hatt en kraftig vekst de siste årene og har posisjonert seg som en god nummer 2. «Vi har ingen målsetting om nødvendigvis å bli så store, vi vil være et bedre alternativ for mange seriøse sprengningsfirmaer som har fokus på kvalitet og leveringssikkerhet**. Med andre ord;
stor nok som partner men liten nok til å være fleksibel».
Våre bulksystemer kjennetegnes av mer energi og raskere lading, så etterspørselen er stor.
 

Bergen 2

Anlegget er lokalisert i fredfylte omgivelser i god avstand til bebyggelse.

Bergen 3

Velkommen skal dere være!

Spørsmål?

Har du spørsmål, eller ønsker en lønnsom sprengningsprat?

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev! Gode tilbud og regelmessige faglige oppdateringer.